Måndagsmorgon

Så var den äntligen här.... Efter en helg där vila och rekreation knappast har stått på schemat känns det som om det kommer bli en lång vecka.. Samtidigt så är det skönt att se att endast två kvällar är uppbokade på förhand. Är vädret som utlovat sitter jag i en båt imorrn kväll med fiskespöet liggande slappt över kanten, måste bara testa de nyinhandlade Berkleys Gulp! earthworms. Således både haspelfiske och mete imorrn - om nu bara vädret är på min sida!

By the way: United - Dial Square 2-1!!

Fredag TJOHOO!!

Äntligen äntligen äntligen!! matchsamling om en dryg timme sedan hem och däcka för att ge sig ut på ideelt arbete early early imorrn

Perfect Gentleman



Ryan Giggs aka Perfect Gentleman. Är det Ryan som leder oss till seger i matchen mot Dial Square imorgon. En alldeles utmärkt match för Giggs att göra sitt första mål för säsongen och även utöka sin svit på antal säsonger med mål i högsta divisionen.  Känns som Fergie måste ge veteranen chansen att spela från start, dessvärre finns det ingen Viera som kan servera Giggsy bollen på mittlinjen denna gång.

börjar marknaden vända

äntligen börjar jag skönja en prisökning! men 5-10% är inte mycket av noll..... men det är något

nu kör vi så det ryker!

Fredagsgrått

Hur kan det vara grått en fredag? I totalkontrast mot det vanliga solsken som förgyller och omger varje fredag!

Vi kan iallafall se fram emot lunch på belgisk pub!


Fredagsmorgon

En lång fredag väntar. Vi börjar med 10hr jobb  :( innan vi direkt fortsätter till kvällens match. Om motivationen finns hinns kanske en vända till bolaget med däremellan.  Planering inför morgondagens fight mellan united och booring dial square står också på schemat.

helgen är som tidigare nämnts fully booked, ingen tid för rast å vila. som en bonus till tidigare nämnda aktiviteter har även ca 30meters dikesgrävande tillkommit...

FREDAG FREDAG FREDAG!!!


Carlitos SHREK Tevez - jävla sooopa

SHREK kan verkligen inte släppa att han var "tvungen" att lämna Old Trafford. Soopskallen gjorde det frivilligt trots ett saftigt kontraktsförslag från united. i två månader har pajasen pratat, pratat, pratat och pratat. Knip käft och spela för ditt booboys och låt anständigt och lojalt folk slippa höra ditt gnäll

hur som helst: i september ska du välkomnas på OT - som du förtjänar ARG-ENT-INA!!!

Champions League

Så var spektaklet då lottat! England ser på förhand ut att ha fått en riktigt bra lottning. Dock tror jag att Liverpool tvingas välja bort ligaseger ifall de ska säkra en plats i åttondelen. United, Chelski och Arsenal får en bekväm resa till slutspelet och bör kunna spela med b-lag i de sista matcherna.

Grupp A: Bayern München, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.

Grupp B: Manchester United, CSKA Moskva, Besiktas, Wolfsburg.

Grupp C: Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zürich.

Grupp D: Chelsea, Porto, Atletico Madrid, Apoel Nicosia.

Grupp E: Liverpool, Lyon, Fiorentina, Debrecen.

Grupp F: Barcelona, Inter, Dynamo KIev, Rubin Kazan.

Grupp G: Sevilla, Glasgow Rangers, Stuttgart, Unirea Urziceni.

Grupp H: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege.

Nu laddar vi inför lördagens fight United - "Dial Square" då vi högt och tydligt ska skandera: sit down you paedophile till arsene wenger så fort han behagar resa på sig.

filmdags...


Spåmannen

Är inte jag.... två klippt odugliga spelförslag på två dagar gör att jag tar en vilopaus ikväll för att åter vara tillbaks med ett Odugligt tips i helgen..

Nu blir det film i soffan med madam


cheers!


Hur har jag klarat mig utan Spotify??

Har länge velat ha Spotify men inte "orkat" ta tag i att fixa. För en vecka sedan slog jag till, och det enda jag kan fråga mig nu är hur jag har klarat mig utan denna fantastiska tjänst!!!??? Proclaimers växlas med Johnny Cash och Iron Maiden på ett helt fantastiskt sätt. Jag är såld!!


Varför så många intressen men så lite tid, så lite tid....

Första kvällen hemma den här veckan, sjukt skönt!! Fredag/lördag är också bokade från 06-22 med aktiviteter. Förut fotboll är det endast jobb ,både det vanliga kneget + ideelt arbete under lördagen. Följaktligen är kvällens hemmakväll guld värd! Ändå så känner jag en stor lockelse till att åka ut och fiska och inte slösa bort en solig och varm kväll på hemmaplan... men herregud så skönt det ska bli! 

Lästips

Måste rekommendera Shantaram av Gregory David Roberts - har du inte läst den, köp den idag!! och då den engelska versionen.

Pimp my new cribb

Pimp my new cribb. Snart dags att flytta, Nr1 på önskelistan som ännu inte är inköpt är en vit skinnsoffa med tunna kromade "armstöd", soffan är även "Ribbad" längs med ryggen, dvs 4-5 skinnribbor som går från sida till sida. Vet att jag har sett den någonstans, men var??

Trött...

Alltid lika trevligt att ramla hem 15hr efter det att ha lämnat lägenheten. 10,5 timmars jobb och 3 timmars fotboll + lite restid.... det är inte lätt att kombinera "direktör" och "elitfotbollsspelare" med ett samboskap.. snart är säsongen över, då ska jag inte röra en boll på minst en månad!!

Nike T90 laser

Någon som vet var de säljer gamla modellen av T90 (dvs den med runda dobb)?? Inte vackra men ljuvligt sköna...


Hetsjakten på rökare

Inte för att jag röker själv men hetsjakten på rökare börjar bli allt mer patetisk. Varför jaga och förbjuda rökning på mer eller mindre alla offentliga miljöer. Tack gode gud för det positiva beslutet i HD till förmån för den person som en granne försökte förbjuda att röka på sin egen tomt. Själv är jag helt inne på att ge rökare högre pension då de lever ca 10år kortare än personer som inte röker - hela sveriges pensionärskår skulle få åtskilligt mindre i pensionskuvertet ifall rökare skulle vara icke rökare... När de olika instituten räknar ut kostnaden för rökare hos företag/kommuner och landsting tar de inte med eventuell ökad produktivitet då rökaren slappnar och hinne gå ner i varv under sina rökpauser.

Rökförbud på krogen får erkännas vara en lyckad lag (själv trodde jag absolut inte på idén). Satsa pengar på antirök kampanjer riktad mot tonåringar och låt äldre som röker hållas så slipper vi åtminstånne lite av det big brother samhälle som håller på och skapas!

Booooring + Spel

Är det minsta man kan säga om att åka tåg, även om tiden fördrivs med arbete och ljudbok, 40 långa minuter till ankomst.

Idag har vi hittat ett hyggligt spel: Wigan seger på bortaplan i Ligacupen. Dags för revansch för helgens förlust på hemmaplan mot United .Odds 1,90 är taget med 8 units i insats.

Ångrar gårdagens beslut att spela på Elit Vetlanda seger istället för Crump +13 poäng i fighten mot Vargarna.....


Grått..

Var gårdagskvällen den sista sommarkvällen? Idag grått och regn i och  för sig inte helt fel då det innebär skruvdobb ikväll.

Det enda postitiva med vädret är att jobblusten inte har några problem att tränga sig på. 10timmars jobb avslutar vi med 90minuter fotboll för att rensa bulan. Får se ifall orken finns till att börja rensa/packa när jag ramlar hem vid nio hugget ikväll.

Vackert!!

Slutspel 2009 - Vem trodde det innan elitserien drog igång???

Jävlar vilken match!!

Ångrar bittert att jag valde att pynta en tvåa i matchen istället för +13 poäng för mr Crump.... men men vem bryr sig om småsaker när Vargarana säkrade slutspel på storstilat sätt. Enda missen var att inte släppa fram Kim Nilsson i skiljeheatet om bonuspoängen - Kim var värd den chansen!!

Under fighten var det vilda diskussioner om publiksiffran, ett medel bland chansningarna låg någonstans runt 17-1800 åskådare - officiell siffra 3800st - vems ögon är det fel på?

Imorrn sticker vi upp en vända till Stockholm - har SJ kommit för att stanna....?

Vargarna-Elit Vetlanda 2:a

Trots avsaknaden av Lee Richardsson i Elit Vetlanda lockar 2:an

I vargarna är adam shields tillbaks från skada - Tai Woffinden kraschade senast och kör halvskadad ikväll.

Jason Crump älskar den lilla rundbanan i Norrköping - spel på över 13 inkörda poäng för mr Crump lockar...

2:an blir det till 2,05ggr pengarna hos Svenska Spel. Insats 4 units

Ståplats på flyget

YES!! Ryan Air undersöker möjligheten att ha ståplats, alternativt barplats längst bak i flygplanen - Det bästa med detta är så klart att vi över medellängd (läs ca 150cm för ryan airs säten) slipper sitta som ett gäng sillar. Själv föredrar jag alltid ståplats eller barplats vid inmundigandet av livesport. Sen ska det tydligen vara gratis att resa på detta sättet....

Chansen att överleva en flygkrasch borde även vara ungefär lika stor för stående som sittande...

Drafts - en blogg om allt och inget eller inget och allt

Här kommer vi inom kort att dra igång en blogg om allt och inget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0