Tonight is the night....

Spann fast säkerhetsbältena, ladda med kaffe och skrik när förarna kommer ut ur kurvan. Finns bara ett ord för detta SM-FINAL I SPEEDWAY!!! PÅ KRÅKVILAN!!!

vs.

 

Vargarnas poäng kommer att fördelas enligt följande:

11 Woffinden
9 Kacpazak 
9 Skornicki
8 Shields
8 Miedzinski
6 Nicholls
2 Kim Nilsson

dvs 53-43 till Vargarna om Lejonryttarna väljer att stå på benen i första kurvan....


Mycket sömn i helgen

Sällan om inte aldrig har jag fått så mycket sömn under en och samma helg - ändå är energinivån nära noll denna måndagsmorgon. Finns ett par timmar till att ta igen men det får vi göra någon annan gång då detta är en mardrömsvecka. Hur mycket som helst att göra och som dessutom ska pressas in på futtiga 100hr....

mot Arlanda

Då sätter vi oss strax på tåget för en trevlig resa till Arlanda, dessvärre ska vi inte vidare ut i världen utan det blir ett kvällsmingel med efterföljande konferens imorrn... BUU!!!

Kommer bli knäckande att se alla plan med destination sydliga breddgrader som kommer att lyfta när jag får stå kvar i ett ruggigt Sverige

FINAL!!

Nyp mig i armen!! Vargarna kör på tisdag/onsdag i nästa vecka om det svenska mästerskapet i Speedway!!

Nu gäller det att kasta om i kalendern för att möjligöra min närvaro på matcherna.

Super TAI!!!


Seger!! men var det med tillräckligt många poäng

En strålande inledning gav tillslut hemmaseger med 55-40. Men frågan är om det räcker nere i Vetlanda??

En olycklig vurpa av Kim Nilsson förvandlade 5-1 till 3-3.

I heat 15 känns det som om Vargarna blev snuvade på poäng då Vetlands junis missar att svänga. Inför sista kurvan har Vargarna 4-2 utan fight om positionerna. Hela Kråkvilan väntar på att domaren ska frysa loppet - istället väljer denna att kalla återstående förare till omstart. Väl där spränger Tai motorn och Vetlanda vinner heatet med 3-2.. lite tjurigt att vi tappar tre poäng i detta heat. De poängen lär behövts nere i Vetland ikväll.....

Forza Vargarna!!

Say no more..



Ett klubbmärke per heatseger i kvällens match...!!

We are...... Vargar!!

Imorrn kör vi så det ryker i både första och andra kurvan. Gruset ska spruta upp på Vetlandaförarnas glasögon, hade det funnits några backspeglar är det där vi skulle ha sett dem!!

Vi gör morgondagens poängtips (missade på två senast)

Woffinden: 11
Skornicki: 10
Medzinski: 9
Shields: 9
Kaspazak: 7
Sullivan: 7
Nilsson: 4

Totalt 57 inkörda pinnar

följdaktligen 57-39 ifall Vetlanda förarna bestämmer sig för att stå på hjulen...

 

SMHI utlovar en stor sol och 14grader, är det här den bästa septembermånaden någonsin??

Publiksiffran: 5268 segerrusiga vargar


Glory Glory Man Utd!!

Hopp och förtvivlan hopp och förtvivlan hopp och FÖRTVIVLAN OWEN!!!!

vilken hemsk match! en fantastisk start där rooney helt enkelt TRYCKER in bollen i mål, därefter ett grovt grovt misstag av Foster (är han rökt nu..?). Ett stillastående Unitedmittfält som inte lyckas få grepp om matchen i första halvlek. I andra hoppar hjälten Fletcher in i en duell och nickar vi en cityspelare in bollen till 2-1. Awesome!! tre minuter senare slöar unitedmittfältet. Park tvingas följa tevez(?) i en djupledslöpning och ger därmed bellamy chansen att kliva in och skjuta (och som han sköt....!) upp bollen i bortre krysset. Tio minuter före full tid når Fletcher återigen högst, denna gång på hörna och nickar via egen axel in bollen i krysset. United faller tillbaks och ger City chansen att gå för kvittering. I 90minuten försöker Ferdinand lobblyfta bollen över Bellamy som sista man....... (världsklass Ferdinand..) Bellamy tackar och tar emot, foster kommer inte ut och vips så har vi 3-3 på övertid. SKANDAL!! i 96:e minuten hittar dock giganten giggs fram till Owen som hittar en alldeles ypperlig tid och match för att göra sitt andra mål United!! AWESOME!!!

80minuter kvar...

Sen bjuder vi the traitors (Hughes + Tevez) på en rejäl omgång!! laddad laddad!!

Inför United-Boo Boys

Carlitos "käften" Tevez ska återigen hälsas välkommen tillbaks till Old Trafford. Egentligen är övergången i säg inte ologiskt då BÄNKSPELARE ofta söker sig till mindre begåvade föreningar för att få speltid. Oftast väljer de en klubb lite längre bort och de har tillräcklig karaktär för att hålla tyst och fortsätta jobba för att bli en startspelare. Detta gäller dock inte för Carlitos....

Efter en sommar där skiten har haglat från dvärgens mun över hur Orättvist behandlad han blev under sin tid i United och hur tränaren inte respekterade honom. Han var även helt säker på att Uniteds supportrar skulle förstå hans beslut att lämna klubben och fortsätta att älska honom.... (Snart dags för Adebayor och Carlitos att bli ett par...????)..

Visst Tevez, vi förstår att du ville lämna - kan inte vara kul att börja på bänken i hälften av matcherna. Men hur i helvete trodde du att vi skulle reagera över Boo Boys som nu klubb och över dyngan som kommit mer eller mindre dagligen från din stora fula mun....????

Idag är det bara en sak som gäller: 3 poäng för att visa det lilla argentinska missfostret att han har valt en klubb ett antal pinnhål längre ner än United på stegen. Vore även sjukt kul om United kunde starta med Macheda eller Welbeck för att visa Tevez vad United föredrar framför honom!!

Välkommen hem Tevez, vi glömmer aldrig!!


tbx

tillbaks i norrpan, blev en mellanlandning i sthlm för ett par pilz med några vänner på belgobar - riktigit bra ställe! framförallt sommartid när du kan sitta ute. Vilket dessvärre inte var fallet ikväll.. funderade ett tag på att ta ett rum på grannhotellet frey's för att sedan fortsätta ut i stockholms natten. Tog dock mitt förnuft till fånga och satte mig tillslut på kryss tvåtusen... trodde jag... visade vara sig ett snäll tåg utan några som helst bekvämligheter... buu!!!

Fredagslistan

TaDAA!! Fredagslistan gör entré

on FIRE
Vargarna Speedway - SMsemi!! wrooom wrroooom
Swedbank - dags att casha in snart??
Hösten - eller är det sommar...?
 
 
svenskt lagom
Premier league - nja, inte riktigt glödhet ännu
NHL premiären närmar sig... intressant intressant
IFK Norrköping - ligger långt ner på lagomlistan... way down!!
 
 
Stone cold
TV-sändingen av Danmark-Sverige 10 oktober: hur faan ska man kunna planera vart man ska/kan se matchen om inget TVbolag kan ta tag i budgivningen... SKANDAL!!
Stockholms fotbollen (except of AIK) - hahahahaha payback time
Elitserien - rensad på talanger från både öst och väst!! nya gamlingar mest intressant
Champions League - kul men hur intressant är gruppspelet egentligen...?

Det här ska the Boo Boys få sota för...



Sorry Boo Boys men jag känner på mig att ni kommer att få SOTA REJÄLT för att SAF valde att vila Rooney de sista 25minuterna i Champions League. Minst 2 mål från Rooneys fötter, huvud, mage, vad faan som helst. Bollen kommer bara att tryckas in på söndag!!!

Finally, I'm out of Borlänge

och har dryga 4hr med tåg hem till norrpan... full fart i helgen med fotbollsmatcher och framförallt en av årets absoluta höjdpunkter: Manchersterderby på Old Trafford!! 

I söndagens match slipper vi också den pinsamma Adebayor, tjänar man över en miljon i veckan så ska man inte gnälla att fansen inte "älskar" honom....  koncentrera dig på fotbollen och din nuvarande klubb! (inte ofta jag "försvarar" arsenal....)

Blir säkert ett par inlägg om tankarna inför matchen under dagen om uppkopplingen funkar på tåget.

bye bye borlänge....!!




borlänge by night

måste varit en riktig skämtare som kom på namnet... vill bara mest härifrån!

Borlänge i två dagar

Glamoröst värre... Utskickad till Borlänge i tordag/fredag - sexigt....?

Någon som vet något om Borlänge och vad som går att göra där...?

IFK NORRKÖPING - hjälp satarna....



IFK Norrköping fortsätter att skämma ut sig själva och staden (tack Vargarna & Dolphins för att ni gör ert bästa att upprätthålla någon stolthet i staden) å de grövsta.

Nya Parken är dessvärre ett stående bevis hur en samling inkompetenta personer som på något ovisst sätt har lyckats klättra upp i toppen inom näringsliv och kommun blåser bort en stor säck med skattepengar utan att få något egentligt tillbaks... finns bara ett ord för arenan: SKIT ARENA!!

Inte nog med att detta elände byggs - det byggs också utan att vara sig kommun eller arenabolag vet vem som ska betala för underhåll eller vem som ska få intäkterna för arenanamnet (om de nu någonsin lyckas sälja det)..

Peter Hunt gör ett starkt jobb med att lyfta upp liken som HANS företrädare på posten så snyggt sopat undan. Själv har jag dessvärre tagit ställning genom att konsekvent vägra besöka detta fördömda tempel, även om jag vet att IFK behöver varenda krona de kan få - men jag mår helt enkelt dåligt av att gå dit.

Istället läser jag allt om peking, jag är medlem i klubben - jag anmäler nya medlemmar till klubben - jag köper alltid IFK plastpåsen när jag handlar (när den finns) osv... men jag går inte dit! Vilket känns hemskt då det under långtid har varit en högtidsstund  som under åratal alltid har fått högsta prioritet.

Nu har vi dock ett nytt sätt vi kan hjälpa klubben ekonomiskt utan att det kostar oss något extra när vi spelar hos Svenska Spel:



www.ifknorrkoping.se förstasida finns det en banner från Svenska Spel - Klicka på den och Ni blir automatiskt förflyttade till dera inloggning. IFK NORRKÖPING får därefter provision (gissar på 2,50% på dina spel som du lägger. Detta måste upprepas varje gång du spelar


by the way...

om en kvart är det HALVTID!! dvs arbetsveckan går in på slutspurten... 50% done 50% to go!


Sköna segrar igår!!

Perfekt start på veckan - först fixar vargarna en biljett till semifinalen och därefter tar united en mycket viktig seger i bortamatchen i Istanbul mot Besiktas. Full Pott!!

Hur som helst så är det otroligt hur dålig Antonio Valencia har varit i säsongsupptakten, snabb - visserligen men känslan i högerfoten verkar inte riktigt finnas där. Allt som oftast springer han bara in i försvararna och verkar nöjd med att endast producera hörna efter hörna för united. Du har mycket att leva upp till Valencia!!

Skönt att se Scholes i målprotokollet igen, behövs ett par mål från honom även denna säsong för att United ska vara med och konkurrera på alla fronter denna säsong.

Forstatt imponerad av Anderson även om han inte hade någon lysande kväll igår - finns det någon spelare med som kan spela en boll med sådan fart och PRECISON  - gärna på ett tillslag till på köpet...


Be there - or be FYRKANT

 VS

 

TISDAG 22 SEPTEMBER 19:00

Nu tar vi Elit Vetlanda av bara farten - bjuds vi på en ny storseger på hemmaplan??


VILKEN KVÄLL!!! Oval & Boll

Ikväll är KVÄLLEN med bara stora bokstäver!!!

Vi börjar med Vargarna-Västervik, vill väldigt gärna åka ner och se fighten men dessvärre går det inte att få ihop tidsmässigt. Canal plus har också valt bort fighten så det får bli att se på lejonen-dackarna och förhoppningsvis med "pling i rutan"... Höjer sig Nicholls och Shields till kvällens match så finns all chans i världen att vi får en semifinal i norrköping nästa helg.

Chansar på inkörda poäng:
Woffinden 9
Nicholls 9
Medzinski 8
Skornicki 7
Shields 7
Nilsson 2

totalt 42p vilket ger total seger med 6p.....  räcker mer än väl för mig!!


När denna gastkramare är tillända parkerar vi i TV-soffan för bataljen i Istanbul.

Besiktas-United i Champions League med matchstart 20:45. Inför den här säsongen är det bara en sak som gäller: Bucklan ska tillbaks till England och Manchester!!

Som vanligt Oerhört "nervös" när United spelar på bortaplan under gruppspelet - effektiviteten brukar inte ha kommit till det i alla sammanhang trögstartade laget.

Må SJ ta mig hem i tid....

Fast flip

Nu ser vi med tillförsikt fram emot Googles lansering av Fast Flip - ett nytt tidningsmedia på nätet!!

Är det lika bra som utlovas kommer det att bli riktigt roligt!!

smärta & 92%

måndagförmiddag och en tuff sådan... Knappt att kroppen orkade upp ur sängen när klockan ringde vid vid halv sex. två fotbollsmatcher under helgen som innebar ett 30tal smäller, stämlingar och med en avslutande spark i huvudet.. vilket självklart har resulterat i ömmande muskler, blåmärken och en blåklocka.. bra ingångsläge för en ny vecka..

som tur var spelades den in sex poäng!

Nu ser jag framemot en väldigt fullspäckad vecka med massor av jobb, semifinal i speedway samt första fighten i champions league.

Grattis Giggs och United!! Mr perfect Gentlemen lyckades göra mål även denna säsong och till på köpet ett både vackert och viktigt sådant.


insomnia...

snart tre vakna timmar en lördagsnatt hör inte till vanligheterna. vill bara sooova

godnatt..

john blund.... snark

avslutar veckan med en flaska rött på tåget

synd bara att ljudboken tog slut även om "projekt hades" av robert ludlum inte går till historien som någon av de större böckerna.... knappt i klass med samuel beckets "i väntan på godot" ;) ;)

 

Arrogant Frog får dock anses som ett trevligt tågvin! några mail till och sedan är det HELG!!


SJ skyller på.... snart sätter vi oss i vagenen och lämnar sthlm!!

När mamman satt i köket och läste, hörde hon sin 7-åring som lekte i
sitt rum med sina nya tåg. - Ta plats, dörrarna stängs, sa grabben.
Mamman log. - Välkommen till SJ, sa grabben. Vi hoppas att Ni får en
riktigt trevlig resa med oss idag. Mamman log igen. - Och för allas
trevnad, vi ber Er att inte sitta med Era skitiga jävla fötter på
sätena. Mamman slutade le och rusade in i rummet. - Varifrån kommer
det där språket? Sådana ord vill jag aldrig mer höra, skrek hon. Som
straff får Du inte leka med Dina tåg, Du får sitta där och skämmas sa
hon, varpå hon tog tågen, gick ut ur rummet och stängde dörren. Efter två
timmar tyckte hon att han hade lidit nog, det var egentligen inte så
farligt det han sa, så hon gick in till sonen, gav honom tågen och sa
att han fick fortsätta leka. Hon gick tillbaka till köket. - Ta plats,
dörrarna stängs sa grabben. Mamman halvlog. - Välkommen till SJ, sa
grabben. Vi hoppas att Ni får en riktigt trevlig resa med oss idag.
Mamman log, den här gången lite mer. - Och för allas trevnad, vi ber Er
att inte sitta med Era fötter på sätena. Mamman log nu ordentligt, glad
att grabben hade lärt sig, glad att hon hade agerat rätt. - Och vi på SJ
vill be om ursäkt för den två timmar långa förseningen som inte beror på
oss, utan på den där jävla surkärringen i köket..

Svininfluensan - No shit Sherlock

I dessa svininfluensa tider måste jag bara ta upp en saxning från DI den 17:e juli som i sin tur saxat från DN:

SVININFLUENSA. Konjunkturinstitutet har räknat ut att BNP-tillväxten blir lägre om många blir sjuka i svininfluensa, och effekten blir större om fler blir sjuka än om få blir sjuka. (DN)

NO SHIT SHERLOCK!!!

alltid trevilgt att veta vad skattepengarna går till.... ;)


Fredagsmorgon i sthlm - 20% to go

så var då dagen med stort D äntligen här. vandrar som på moln och har redan börjat "njuta" av den speciella sortens mail som alltid regnar in på fredagar... Ikväll satsar vi på en spelkväll med tillhörande speldryck i goda vänners sällskap. I'm a bezzzzervizzzzzer

25% kvar

av arbetsveckan..... fullspäckad helg att se fram emot - vill bara dit....

Idag är jag nöjd över att inte prioritera malta-sverige utan istället ägna kvällen åt andra kuligheter....

F''k you sthlm - I'm going home!!

nu jävlar lämnar vi STORSTADEN för en lugnare tillvaro på landsbygden. dessvärre måste jag in till eländet imorgon bitti igen!

hur som helst: I'm going home!!

många mål eller klassisk nagelbitare

missar "dessvärre" större delen av kvällens match mot malta. önskar verkligen en målfest utan dess like för att eventuellt ha råd med ett kryss borta mot danmark den 15:e oktober..

men som vanligt blir det väl en nagelbitare där sverige är sedvanligt ineffektiva i straffområdet..

hhhhuuu

Jävlar vilken körning

VARGARNA-VÄSTERVIK håll i er 57-39!!! Tai Woffinden och Adam Skornicki körde åttor runt Västerviksförarna!! Scott Nicholls var sig inte lik och lyckades bara skrapa ihop 4 poäng på Kråkvilan - men vad hjälpte det för ett dessarmerat Västervik, Adam & Tai körde i en egen division under hela matchen. En strålande uppvisning från Vargarna även om "oturen" grinade dem i ansiktet när Miedzinskis kedja gick sönder och Shields missade en omstart....

 

Framåt hungriga VARGAR!!!


90% och nylunchad

Med mat i magen konstaterar jag att det endast återstår 90% av arbetsveckan.

Idag satsar vi på att spela fotboll för tredje dagen i rad (börjar kännas....).

100%

är vad som är kvar av arbetsveckan. Känns dock inte så jobbigt när solen skiner för fullt och klockan inte ens har passerat 07:30. Ett par koppar kaffe och en macka ger en god grund för att ta sig an världen även denna vecka. Ser nu "fram" emot tre tunga veckor med mycket strategiskt arbete som på något sätt ska kombineras med den vanliga dosen operativt arbete.

20% kvar av veckan

ÄNTLIGEN FREDAG!!!

FREDAG FREDAG FREDAG!!!

Den underbara dagen som alltid känns så långt bort på måndagsmornar är nu här. Extremt bra är även att matcherna som legat på fredagskvällar nu är flyttade till lunchtid på lördagar, soft!! en extra kväll!!

Snart börjar vi ladda för lördagen Sverigematch även om den känns väldigt "sval"..

Helg är helg!

Ärtsoppa & pannkakor

Äntligen torsdag lunch och endast 30% kvar av arbetsveckan - för att fira denna högtid laddades magen med ärtsoppa & pannkakor. Självklart med extra mycket grädde...

Imorrn firar vi 10%:arn vid samma tid.. vad bjuds det månne på då...?

Sensommarkväll

Suveränt med sensommarkvällar!! över 20grader och sol - nu åker fiskespöet fram och sedan bär det iväg till närmsta sjö för lite kombinerat spinn och mete. Skulle helst ge mig ut efter gösen i mitten av sjön men jag vågar inte riktigt lita på båten... krävs ABSOLUT stiltje för att den ska tas i bruk.

Imorrn blir det sovmorgon då arbete kommer att ske från hemmaplan!!

by the way: united - dial square 2-1.. kan aldrig upprepas för ofta!

RSS 2.0