Glory Glory Man Utd!!

Hopp och förtvivlan hopp och förtvivlan hopp och FÖRTVIVLAN OWEN!!!!

vilken hemsk match! en fantastisk start där rooney helt enkelt TRYCKER in bollen i mål, därefter ett grovt grovt misstag av Foster (är han rökt nu..?). Ett stillastående Unitedmittfält som inte lyckas få grepp om matchen i första halvlek. I andra hoppar hjälten Fletcher in i en duell och nickar vi en cityspelare in bollen till 2-1. Awesome!! tre minuter senare slöar unitedmittfältet. Park tvingas följa tevez(?) i en djupledslöpning och ger därmed bellamy chansen att kliva in och skjuta (och som han sköt....!) upp bollen i bortre krysset. Tio minuter före full tid når Fletcher återigen högst, denna gång på hörna och nickar via egen axel in bollen i krysset. United faller tillbaks och ger City chansen att gå för kvittering. I 90minuten försöker Ferdinand lobblyfta bollen över Bellamy som sista man....... (världsklass Ferdinand..) Bellamy tackar och tar emot, foster kommer inte ut och vips så har vi 3-3 på övertid. SKANDAL!! i 96:e minuten hittar dock giganten giggs fram till Owen som hittar en alldeles ypperlig tid och match för att göra sitt andra mål United!! AWESOME!!!