Inför United-Boo Boys

Carlitos "käften" Tevez ska återigen hälsas välkommen tillbaks till Old Trafford. Egentligen är övergången i säg inte ologiskt då BÄNKSPELARE ofta söker sig till mindre begåvade föreningar för att få speltid. Oftast väljer de en klubb lite längre bort och de har tillräcklig karaktär för att hålla tyst och fortsätta jobba för att bli en startspelare. Detta gäller dock inte för Carlitos....

Efter en sommar där skiten har haglat från dvärgens mun över hur Orättvist behandlad han blev under sin tid i United och hur tränaren inte respekterade honom. Han var även helt säker på att Uniteds supportrar skulle förstå hans beslut att lämna klubben och fortsätta att älska honom.... (Snart dags för Adebayor och Carlitos att bli ett par...????)..

Visst Tevez, vi förstår att du ville lämna - kan inte vara kul att börja på bänken i hälften av matcherna. Men hur i helvete trodde du att vi skulle reagera över Boo Boys som nu klubb och över dyngan som kommit mer eller mindre dagligen från din stora fula mun....????

Idag är det bara en sak som gäller: 3 poäng för att visa det lilla argentinska missfostret att han har valt en klubb ett antal pinnhål längre ner än United på stegen. Vore även sjukt kul om United kunde starta med Macheda eller Welbeck för att visa Tevez vad United föredrar framför honom!!

Välkommen hem Tevez, vi glömmer aldrig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0